Piersici și iaurt cu migdale zaharisite

Piersici și iaurt cu migdale zaharisite
Piersicile și iaurtul cu migdale îndulcite ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 450 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți migdale, albus de ou, extract de vanilan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Rețete similare sunt Scorțișoară Migdale Zaharisite, Migdale De Scorțișoară Cu Zahăr, și Baby Greens w / căpșuni și migdale cu zahăr.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Pentru a pregăti toppingul, combinați migdalele, 1/2 cană de zahăr și albusul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
(23)(23)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Întindeți într-un strat uniform pe o tigaie cu role de jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
4
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând după 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
5
Scoateți din căldură; rece.
6
Pentru a pregăti piersicile, combinați 1/4 cană de zahăr, apă și coajă într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Se toarnă siropul într-un castron mare; se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Adăugați piersici, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
9
Lăsați să stea 5 minute; se scurge.
10
Combinați iaurtul și mierea. Se amestecă 1/2 cană de iaurt în fiecare dintre cele 4 boluri superficiale. Topiți fiecare porție cu 1 cană de piersici și aproximativ 3 linguri de topping și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista