Piersici și alune prăjite cu înghețată de vanilie
Fript piersici și alune cu Vanillan inghetata ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 212 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați înghețată vanillan, zahăr, piersici și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată De Vanilie Chai, Smochine prăjite condimentate cu alune și înghețată Vanillan, și Piersici la grătar cu înghețată Vanillan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați alunele pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 15 minute, amestecând o dată. Întoarceți nucile pe un prosop.
Rolați prosopul; frecați pielea. Se taie nuci.
Combinați alunele, piersicile și zahărul într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi. Aranjați amestecul de piersici într-un singur strat pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; se fierbe 5 minute sau până se rumenesc ușor. Mișto.
Puneți 1/3 cană de înghețată în fiecare din cele 6 boluri; acoperiți fiecare porție cu 1 cană amestec de piersici și 2 lingurițe de ciocolată rasă.