Piersici la grătar cu iaurt cu miere

Piersici la gratar cu iaurt miere este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 179 calorii. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Un amestec de zahăr brun, piersici, ovăz obișnuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o farfurie. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Piersici și sfeclă la grătar cu Ricottan cu miere și mentă, Piersici La Grătar Cu Miere Și Iaurt, și Piersici la grătar cu iaurt de arțar și Mascarpone.
Instrucțiuni
Combinați iaurtul, mierea și vanilia într-un bol; acoperiți și răciți.
Combinați zahărul brun, untul și scorțișoara într-o tigaie mare; gătiți la foc mediu până se topește untul, amestecând constant.
Scoateți de pe foc și înmuiați jumătățile de piersici în amestec; puneți jumătățile de piersici deoparte.
Întoarceți tigaia cu amestec de unt la căldură; gătiți la foc mediu-mic 1 minut sau până când este siropos și Bulbuc, amestecând des.
Se ia de pe foc; se amestecă ovăzul.
Întindeți amestecul pe hârtie pergament și răciți 10 până la 15 minute. Rupeți în bucăți.
Puneți jumătățile de piersici pe grătar; grătar, tăiați părțile în jos, 2 minute. Întoarceți și grătați 3 minute sau până se înmoaie.
Așezați jumătățile de piersici pe farfurii; acoperiți uniform cu amestec de iaurt, amestec de ovăz și nuci.