Piersici la grătar cu Bellini Zabaglione
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piersici la grătar cu Bellini Zabaglione. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți gălbenușuri de ou, miere, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piersici la grătar + piersici și înghețată, Sparanghel la grătar cu piper Zabaglione, și Fructe la grătar cu Zabaglione de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați gălbenușurile, zahărul, mierea, Prosecco și sucul de piersici într-un vas mare din metal sau din sticlă rezistentă la căldură.Puneți vasul peste o tigaie mare cu apă clocotită.
Bateți constant până când amestecul este foarte spumos, gros și s-a extins în volum, aproximativ 10 minute.
Așezați vasul în baie de gheață; lasa sa se raceasca complet.
Așezați crema într-un castron mare și bateți până se formează vârfuri tari. Îndoiți frișca în amestecul de gălbenuș de ou. Se acoperă cu folie de plastic și se pune la frigider cel puțin 20 de minute.Căptușiți grătarul sau tigaia cu folie rezistentă.
Periați piersicile cu unt; se presară cu restul de 1 lingură de zahăr. Grătar tăiat cu fața în jos până când piersicile sunt fragede și zahărul este caramelizat, 6 până la 7 minute. Împărțiți sabayon între patru feluri de mâncare și acoperiți fiecare cu o jumătate de piersică.