Piersici Glazurate Cu Bourbon Cu Iaurt
Această rețetă servește 4 și costă 2,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 181 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, zahăr brun, piersici și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spike It: piersici glazurate cu Bourbon cu cremă Mascarpone, Puppy Bellies & Peaches {clatite cu unt maro cu piersici glazurate}, și Piersici Bourbon și clătite cu cremă de nucă de cocos cu sirop de cremă Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie într-un castron mediu.
Combinați semințele, fasolea, iaurtul, 1 1/2 linguri de zahăr și o picătură de sare.
Lăsați să stea 1 oră; aruncați fasolea.
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați restul de 1/4 cană de zahăr, restul de sare, bourbon și extract de vanilie într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați piersici; aruncați ușor. Aranjați piersicile, tăiate cu fața în jos, pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Rezervați amestecul de zahăr.
Coaceți piersicile la 350 timp de 10 minute. Întoarceți jumătățile de piersici; stropiți cavitățile cu amestec de zahăr rezervat.
Coaceți încă 10 minute sau până când se înmoaie.
Se servește cu iaurt și sucuri.