Piersici coapte cu Amaretti și cacao
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piersici coapte cu Amaretti și Cocoan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,18 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați prăjituri amaretti, piersici, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 50 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Amaretti Piersici Umplute, Amaretti-Piersici Umplute, și Ciocolata-Amaretti Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt suficient de mare pentru a ține 8 jumătăți de piersici într-un singur strat.
Tăiați piersicile în jumătate cu un cuțit mic și îndepărtați gropile.
Așezați jumătățile de piersici în vasul de copt în timp ce terminați de curățat.
Folosiți un baller de pepene galben pentru a scoate o parte din pulpa centrală din fiecare piersică,având grijă să nu perforați marginile, pentru a face recipiente mici pentru umplutură.
Puneți pulpa de piersică pe o tăietură și tocați-o mărunt; transferați-l într-un castron mic.
Adăugați firimiturile de biscuiți, gălbenușul de ou și pudra de cacao și amestecați pentru a combina.
Preîncălziți cuptorul la 350 F și centrați un raft în cuptor.Împărțiți umplutura între jumătățile de piersici.
Se toarnă vinul în vasul din jurul piersicilor.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când se formează o crustă subțire pe umplutură.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei sau se dă la frigider până se răcește.
Serviți cu frișcă, dacă doriți.
Retipărit cu permisiunea Delicious Memories de Anna Boiardi și Stephanie Lyness, copie; 2011 Stewart, Tabori & Chang