Swedish Orange Gingersnaps
Reteta gingersnaps portocaliu suedez este gata în aproximativ 1 oră și 55 de minute și este cu siguranță o mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Scandinavă. O porție conține 59 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr brun, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Swedish Orange Gingersnaps, Gingersnaps cu umplutură de cremă de portocale-ghimbir, și Varză suedeză și salată de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare sau mixer în picioare crema împreună untul și zahărul până la lumină. Bateți în 1 ou și amestecați în melasă, suc de portocale și coajă. Cerneti ingredientele uscate si amestecati-le in ingredientele umede pentru a face un aluat moale si neted, adaugand mai multa faina daca aluatul este prea lipicios. Frământați aluatul de trei ori pe o scândură ușor făinată.
Formați aluatul în 3 bușteni, lungime de aproximativ 8 inci, înfășurați în folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Tăiați buștenii în cercuri subțiri, cu o grosime mai mică de 1/8 inci.
Așezați pe foi de copt ușor unse.
Coaceți prăjiturile timp de aproximativ 8 până la 10 minute.
Scoateți din cuptor și transferați cookie-urile într-un suport pentru a se răci.