Piersic Mic Dejun Noroios
Dacă 63 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., piersic mic dejun noroi ar putea fi un spectaculos fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă pentru a încerca. O porție conține 128 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați nectar de caise, piersici, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Zară Peach Slush, Slab Crema De Piersici Noroi, și Spumant Piersic Noroi Pumn.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați piersicile, concentratul de suc de portocale și nectarul; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Se toarnă într-un recipient congelator; acoperiți și congelați până la fermitate. Pentru a servi, scoateți 2/3 cană amestec congelat într-un pahar; adăugați 1/3 cană sifon.