Piersic Mic Dejun Noroios

Piersic Mic Dejun Noroios
Dacă 63 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., piersic mic dejun noroi ar putea fi un spectaculos fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă pentru a încerca. O porție conține 128 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați nectar de caise, piersici, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Zară Peach Slush, Slab Crema De Piersici Noroi, și Spumant Piersic Noroi Pumn.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați piersicile, concentratul de suc de portocale și nectarul; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
NectarNectar
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un recipient congelator; acoperiți și congelați până la fermitate. Pentru a servi, scoateți 2/3 cană amestec congelat într-un pahar; adăugați 1/3 cană sifon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista