Piersic Fulgi De Ovăz Iaurt Parfait
Peach fulgi de ovăz iaurt Parfait este un fără gluten masa de dimineață. Această rețetă servește 5. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 55 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână lapte de migdale, iaurt grecesc, ovăz rulat de modă veche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Iaurt grecesc și oțel tăiat fulgi de ovăz Parfait, Rețetă Parfait de fructe și iaurt (struguri și granola Parfait), și parfait de iaurt amarant – parfait amarant cu fructe.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună piersica, zahărul brun și scorțișoara.
Combinați laptele de migdale și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă ovăzul și sarea. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand amestecul s-a ingrosat si ovazul este fraged, aproximativ 5 minute.
Turnati fulgi de ovăz într-un castron, top cu amestec de piersici și iaurt lingura pe partea de sus.
Se presară cu scorțișoară suplimentară, dacă se dorește.