Pierogii la grătar și Kielbasa
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Pierogies la gratar si Kielbasan un try. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 574 calorii, 20g de proteine, și 47G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,69 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar din cereale integrale, pierogii de cartofi și cheddar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Kielbasan polonez și pierogii, Tigaie Pierogies, Kielbasan și caserola de varză, și Tacos Kielbasa La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la mediu. Grătați kielbasa, rotind, până la marcaj, 8 până la 10 minute.
Transferați pe o foaie de copt sau platou.
Între timp, bateți muștarul și oțetul într-un castron mare. Bateți încet în 2 linguri de ulei de măsline până se omogenizează.
Aruncați ceapa și pierogii cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătar, acoperit, până când pierogii se dezgheță și ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Întoarceți pierogii și ceapa și continuați să grătați, acoperite, până când pierogii sunt gătite și ceapa este fragedă, încă 4 până la 6 minute.
Transferați pe foaia de copt sau pe platou.
Feliați kielbasa în bucăți și adăugați în castron cu pansamentul de muștar. Se toacă aproximativ ceapa și se adaugă în castron împreună cu pierogii și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper și aruncă. Împărțiți între boluri puțin adânci.
Fotografie de Antonis Achilleos