Pierogii la grătar și Kielbasa

Pierogii la grătar și Kielbasa
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Pierogies la gratar si Kielbasan un try. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 574 calorii, 20g de proteine, și 47G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,69 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar din cereale integrale, pierogii de cartofi și cheddar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Kielbasan polonez și pierogii, Tigaie Pierogies, Kielbasan și caserola de varză, și Tacos Kielbasa La Gratar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la mediu. Grătați kielbasa, rotind, până la marcaj, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Transferați pe o foaie de copt sau platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Între timp, bateți muștarul și oțetul într-un castron mare. Bateți încet în 2 linguri de ulei de măsline până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Aruncați ceapa și pierogii cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătar, acoperit, până când pierogii se dezgheță și ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Întoarceți pierogii și ceapa și continuați să grătați, acoperite, până când pierogii sunt gătite și ceapa este fragedă, încă 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Transferați pe foaia de copt sau pe platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Feliați kielbasa în bucăți și adăugați în castron cu pansamentul de muștar. Se toacă aproximativ ceapa și se adaugă în castron împreună cu pierogii și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper și aruncă. Împărțiți între boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
KielbasaKielbasa
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista