Pierogi Cu Umplutură De Cartofi Și Unt Brun

Pierogi cu umplutură de cartofi și unt brun ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 1 și costă $ 8.32 pe portie. O porție conține 3711 calorii, 74G de proteine, și 263g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pierogi de bază, sare și piper grosier, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Pierogi Cu Umplutură De Varză Și Unt Clarificat, Dintr-o bucătărie poloneză de casă de țară Pierogi cu umplutură de cartofi, brânză, slănină și mazăre, și Pierogi Verde De Sfeclă Cu Sfeclă Mixtă De Vară, Sos De Unt Brun.