Pierogi Aluat
Aluatul Pierogi este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 25 de porții. O porție conține 78 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. 54 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei vegetal, ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 48%. Rețete similare includ Pierogi, Pierogi, și Comandă Rapidă Pierogi.
Instrucțiuni
Într-un castron mare amestecați făina, sarea și praful de copt. Faceți o fântână în centru.
Într-un castron separat se amestecă împreună uleiul vegetal, apa caldă și oul bătut.
Se toarnă în fântâna ingredientelor uscate. Frământați aluatul timp de 8 până la 10 minute.
Acoperiți aluatul și lăsați să se odihnească 2 ore.
Rulați și umpleți după dorință.