Pierogi Aluat

Pierogi Aluat
Aluatul Pierogi este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 25 de porții. O porție conține 78 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. 54 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei vegetal, ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 48%. Rețete similare includ Pierogi, Pierogi, și Comandă Rapidă Pierogi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare amestecați făina, sarea și praful de copt. Faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron separat se amestecă împreună uleiul vegetal, apa caldă și oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în fântâna ingredientelor uscate. Frământați aluatul timp de 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Acoperiți aluatul și lăsați să se odihnească 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Rulați și umpleți după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate3
Revista