Piept și legume prăjite înăbușite cu ceapă
Rețeta înăbușită de ceapă friptură și legume ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 45 minute. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 398 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Un amestec de morcovi, ardei de usturoi, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pui Sufocat Și Legume, Câine Sufocat De Ceapă, și Ouă Înăbușite Cu Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Tăiați grăsimea din piept.
Așezați pieptul într-o tigaie mare; se acoperă cu ceapă.
Combinați sosul de chili, berea, zahărul și sosul Worcestershire; se toarnă peste ceapă. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 1 1/2 ore.
Se amestecă ceapa în lichidul de gătit. Aranjați morcovii și cartofii în jurul pieptului; lingură lichid de gătit peste legume.
Presărați sare condimentată și piper de usturoi peste carne și legume. Acoperiți și coaceți încă 1 1/2 ore sau până când legumele sunt fragede.
Tăiați pieptul în diagonală peste Bob în felii subțiri. Aranjați carnea de vită și legumele în fiecare din cele 8 boluri puțin adânci și serviți cu sos.
Notă: dacă nu aveți o tigaie mare, tăiați pieptul în jumătate și puneți-l într-un cuptor olandez mare.