Piept într-o pungă

Piept într-o pungă
Pieptul de rețetă într-o pungă este gata în aproximativ 2 ore și 45 de minute și este cu siguranță un excelent lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 378 calorii. Pentru $ 2.69 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Dacă aveți amestec de supă de ceapă, sos de afine cu fructe întregi, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Simplu Lent-Aragaz Piept & Consistent Piept Tacos, Piept, și Piept pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 1 lingură de făină în punga cuptorului; agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Locul sac într-un 13-in unsuros. x 9-in. tava de copt; puneți pieptul în pungă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Combinați sosul de afine, supa, sosul de roșii, amestecul de supă și făina rămasă; se toarnă peste carne de vită. Sac de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Tăiați fante în partea de sus a sacului conform instrucțiunilor pachetului.
5
Coaceți la 325 de ore timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea este fragedă. Îndepărtați cu grijă pieptul din pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere. Feliați subțire carnea peste cereale; serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate29
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista