Piept În Stil Texas Frecat Cu Cafea
Rețeta de piept în stil Texas frecat cu cafea este gata în aproximativ 7 ore și 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă face 18 porții cu 193 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piept tăiat plat, pudră de ceapă, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe toastul Texas, Piept prăjit frecat cu cafea, și Piept Turcesc Frecat Cu Cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă cel puțin 1 oră; scurgere.
Combinați cafeaua și următoarele 8 ingrediente într-un castron. Pat piept uscat; frecați cu amestec de cafea.
Scoateți grătarul și puneți-l deoparte. Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte la mare și lăsând o parte fără căldură. Perforați fundul unei tigaie de folie de aluminiu de unică folosință de mai multe ori cu vârful unui cuțit.
Așezați tigaia pe elementul de căldură pe partea încălzită a grătarului; adăugați 1 1/2 căni de așchii de lemn în tigaie.
Așezați o altă tigaie din folie de aluminiu de unică folosință (nu străpungeți tigaia) pe partea neîncălzită a grătarului.
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie.
Lăsați chipsurile să stea timp de 15 minute sau până la fumat; reduceți căldura la mediu-scăzut. Mențineți temperatura la 22
Așezați grătarul pe grătar.
Așezați pieptul într-o tigaie mică și puneți tigaia pe grătar pe partea neîncălzită. Închideți capacul; gătiți timp de 6 ore sau până când un termometru pentru carne înregistrează 19
Adăugați 1 1/2 căni de așchii de lemn la fiecare oră pentru primele 4 ore; acoperiți tigaia cu folie pentru restul de 2 ore.
Lăsați să stea, acoperit, 30 de minute.
Desfaceți pieptul, rezervând sucuri; tăiați și aruncați grăsimea.
Așezați o pungă mare de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 4 căni.
Se toarnă sucuri printr-o sită în pungă; aruncați solidele.
Lăsați picăturile să stea timp de 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Scurgeți picăturile într-un castron, oprindu-vă înainte ca grăsimea să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Tăiați pieptul peste cereale în felii subțiri; serviți cu sucuri.