Piept În Stil Texas Frecat Cu Cafea

Piept În Stil Texas Frecat Cu Cafea
Rețeta de piept în stil Texas frecat cu cafea este gata în aproximativ 7 ore și 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă face 18 porții cu 193 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piept tăiat plat, pudră de ceapă, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe toastul Texas, Piept prăjit frecat cu cafea, și Piept Turcesc Frecat Cu Cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați așchii de lemn în apă cel puțin 1 oră; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Combinați cafeaua și următoarele 8 ingrediente într-un castron. Pat piept uscat; frecați cu amestec de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți grătarul și puneți-l deoparte. Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte la mare și lăsând o parte fără căldură. Perforați fundul unei tigaie de folie de aluminiu de unică folosință de mai multe ori cu vârful unui cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Așezați tigaia pe elementul de căldură pe partea încălzită a grătarului; adăugați 1 1/2 căni de așchii de lemn în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați o altă tigaie din folie de aluminiu de unică folosință (nu străpungeți tigaia) pe partea neîncălzită a grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Lăsați chipsurile să stea timp de 15 minute sau până la fumat; reduceți căldura la mediu-scăzut. Mențineți temperatura la 22
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
8
Așezați grătarul pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Așezați pieptul într-o tigaie mică și puneți tigaia pe grătar pe partea neîncălzită. Închideți capacul; gătiți timp de 6 ore sau până când un termometru pentru carne înregistrează 19
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Adăugați 1 1/2 căni de așchii de lemn la fiecare oră pentru primele 4 ore; acoperiți tigaia cu folie pentru restul de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Scoateți din grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Lăsați să stea, acoperit, 30 de minute.
13
Desfaceți pieptul, rezervând sucuri; tăiați și aruncați grăsimea.
14
Așezați o pungă mare de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 4 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
15
Se toarnă sucuri printr-o sită în pungă; aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
16
Lăsați picăturile să stea timp de 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
17
Scurgeți picăturile într-un castron, oprindu-vă înainte ca grăsimea să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Tăiați pieptul peste cereale în felii subțiri; serviți cu sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 15 m.
Porții18
Scor De Sănătate5
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista