Piept Picant De Vită

Piept Picant De Vită
Piept de vită picant ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 398 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,71 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, sos de chili, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Piept de vită fiert cu sos picant de Jalapeno, Piept Picant Afumat, și Piept De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați pieptul cu sare și piper condimentate. Într-un cuptor olandez, carne brună în ulei pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Îndepărtați și păstrați cald. În aceeași tigaie, sotati ceapa si usturoiul pana se inmoaie. Întoarceți pieptul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Combinați bulionul, sosul de chili, zahărul brun, oțetul, pudra de chili și frunzele de dafin; se toarnă peste carne. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De ChiliSos De Chili
Frunze De DafinFrunze De Dafin
OțetOțet
BulionBulion
CarneCarne
4
Scoateți pieptul într-un platou de servire. Degresați grăsimea din sucurile de gătit; aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
5
Combinați făina și apa rece până se omogenizează; se amestecă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Feliați subțire carnea peste cereale; serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca Biltmore Estate Syrah. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Biltmore Estate Syrah
Biltmore Estate Syrah
Bun gust de gură, catifelat, taninuri rotunde frumoase. Finisaj picant și fructat
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate31
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista