Piept picant de aragaz lent cu cartofi și ardei dulci

Tangy Slow Cooker piept cu cartofi și ardei dulci este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 543 calorii, 53G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, piper crăpat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Piept dulce-acrișor cu aragaz lent, Aragaz Lent Piept De Vită Dulce Și Acru, și Piept de vită dulce și sărat cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare saut până la sclipire. Condimentați pieptul cu sare și piper și rumeniți pe ambele părți.
Transferați pieptul într-un aragaz lent și adăugați ingredientele rămase. Se condimentează cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru. Gatiti la temperatura scazuta timp de 8 pana la 10 ore sau pana se inmoaie.
Scoateți pieptul din aragazul lent și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Feliați împotriva bobului.
Așezați pe un platou împreună cu legumele. Puneți sosul deasupra sau puneți-l într-o barcă cu sos pentru a trece alături.