Piept Mediteranean
Pieptul mediteranean necesită în jur 6 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 112 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Mergeți la magazin și ridicați kalamata, piept tăiat plat, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Piept Mediteranean, Simplu Lent-Aragaz Piept & Consistent Piept Tacos, și Piept.
Instrucțiuni
Puneți roșiile, vinul, usturoiul, măslinele și rozmarinul în aragazul lent și amestecați pentru a combina.
Presărați carnea cu 1 1/2 linguriță. sare și piper după gust.
Așezați-l deasupra amestecului de roșii; lingurați jumătate din amestecul de roșii peste carne pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți la înălțime până când furculița este fragedă, 5 până la 6 ore.
Transferați pieptul pe o tăietură, cort cu folie și lăsați să stea 10 minute. Grăsime degresată din sos; condimentează cu sare și piper. Feliați pieptul peste cereale și transferați-l într-un platou de servire. Se toarna putin sos peste carne si se presara cu patrunjel.
Serviți pieptul cu sosul rămas pe lateral.