Piept Lone Star în sos de Chili și bere
Lone Star piept în sos de Chili și bere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 510 calorii, 60g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 4.2 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați piept de vită, apă, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Lone Star Uscat Freca, Lone Star Chex Mix, și Lone Star Pot Roast pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați pieptul cu sare, piper și usturoi.
Puneți jumătate din fiecare inele de ceapă și țelină în fundul unei tigaie ușor unsă.
Așezați pieptul peste legume, cu partea grasă în sus. Se acoperă cu inele de ceapă rămase și țelină.
Se toarnă sosul de chili și 1/4 cană de apă deasupra.
Coaceți la 300 timp de 1 1/2 ore, bătând la fiecare 30 de minute.
Se toarnă bere peste piept. Acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu grea cu două straturi și coaceți încă 3 până la 4 ore.