Piept La Cuptor Au Jus
Reteta piept de copt au Jus este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru $ 3.72 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 467 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, țelină, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un sos. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Rețete similare includ Piept De Vită La Grătar, Fasole dulce și picantă, și Simplu Lent-Aragaz Piept & Consistent Piept Tacos.
Instrucțiuni
Așezați pieptul, cu partea grasă în sus, într-o tigaie.
Se presară cu sare și piper. Se acoperă cu ceapă și țelină.
Amestecați împreună pasta de roșii, sosul de roșii și sosul Worcestershire; se toarnă peste carne de vită.
Coaceți pieptul la 325 timp de 1 oră. Acoperiți și coaceți încă 2 ore, bătând ocazional cu sucuri de tigaie.
Adăugați cafea; acoperiți și coaceți încă 2 ore, verificând la fiecare 30 de minute uscăciunea.
Adăugați 1/4 cană de apă, dacă este necesar.
Scoateți pieptul din tigaie; lăsați să stea 20 de minute.
Tăiați pieptul peste cereale în felii subțiri folosind un cuțit ascuțit.
Se strecoară picăturile de tigaie și se servește cu piept feliat.