Piept De Vită Picant
Piept de vită picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 14 și costă $ 2.86 pe portie. O porție conține 499 calorii, 41G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pieptul de vită, sosul worcestershire, pudra de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Vită Tender Tangy, Piept Dulce Și Picant, și Piept Picant Condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, se sotează ceapa în unt până se înmoaie.
Adăugați următoarele nouă ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 30-40 de minute.
Așezați pieptul într-o tigaie.
Adăugați 3 căni de sos. Se acoperă și se coace la 350 de ore timp de 4 ore sau până se înmoaie, ungându-se ocazional. Grăsime degresată. Pentru a servi, feliați subțire peste cereale. Se acoperă cu sosul rămas, dacă se dorește.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este Biltmore Estate Syrah. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Biltmore Estate Syrah]()
Biltmore Estate Syrah
Bun Gura-simt, catifelat, frumos taninuri rotunde. Finisaj picant și fructat