Piept De Vită Picant

Piept De Vită Picant
Piept de vită picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 14 și costă $ 2.86 pe portie. O porție conține 499 calorii, 41G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pieptul de vită, sosul worcestershire, pudra de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Vită Tender Tangy, Piept Dulce Și Picant, și Piept Picant Condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, se sotează ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați următoarele nouă ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 30-40 de minute.
3
Așezați pieptul într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Adăugați 3 căni de sos. Se acoperă și se coace la 350 de ore timp de 4 ore sau până se înmoaie, ungându-se ocazional. Grăsime degresată. Pentru a servi, feliați subțire peste cereale. Se acoperă cu sosul rămas, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este Biltmore Estate Syrah. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Biltmore Estate Syrah
Biltmore Estate Syrah
Bun Gura-simt, catifelat, frumos taninuri rotunde. Finisaj picant și fructat
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții14
Scor De Sănătate15
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista