Piept de vită pe chifle este o rețetă evreiască care servește 16. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 371 de calorii, 29 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 2,06 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Hanukkah. Un amestec de fum lichid, zahăr brun, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt pieptul de vită, pieptul de vită Cajun și pieptul de vită înăbușit.
Instrucțiuni
1
Combinați ghimbirul și muștarul; frecați peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Puneți pe un grătar într-o tavă de prăjire mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Se coace, neacoperit, la 325° timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Se lasa sa stea 20 de minute. Tăiați carnea subțiri peste bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Puneți într-o folie de 13 inchi. x 9-in. vas de copt. Într-un castron, combinați apa, ketchup-ul, sosul Worcestershire, zahărul brun, Liquid Smoke dacă doriți și pudra de chili; se toarnă peste carne. Acoperiți strâns cu folie; coaceți încă 3 ore sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Umăr
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
6
Serviți pe chifle dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Piept de vită în meniu? Încercați să combinați cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii pot face față cu aroma cărnoasă și afumată a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu cușer. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!