Piept De Vită Glazurat Cu Mere

Piept De Vită Glazurat Cu Mere
Rețeta de piept de vită glazurată cu mere este gata în aproximativ 3 ore și 15 minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă servește 4 și costă 1,68 USD pe porție. O porție conține 302 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cățel de usturoi, ulei vegetal, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Piept de vită Corned Apple pentru aragazul lent, Piept prăjit cu glazură de cafea, și BBQ Carne de vită piept.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, carne brună în ulei pe ambele părți; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa, usturoiul, cuișoarele întregi și apa. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Scurgeți și aruncați sucurile de tigaie. Acoperiți și refrigerați carnea timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Într-o cratiță, combinați jeleul de mere, vinul sau sucul, ceapa verde, muștarul, sarea, piperul și pudra de curry. Gatiti si amestecati pana se topeste jeleul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Jeleu De MereJeleu De Mere
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Așezați carnea într-un 11-in căptușit cu folie unsă. x 7-în. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Se toarnă jumătate de sos peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se coace, neacoperit, la 325% timp de 25-30 minute sau până când carnea este încălzită și glazurată, ungându-se de mai multe ori
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca Lagier Meredith Syrah. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 43 de dolari pe sticlă.
Lagier Meredith Syrah
Lagier Meredith Syrah
Syrah-ul nostru a fost descris ca având un picior în nordul Rh-ului și un picior în nordul Californiei. Aroma este o reminiscență a Rh-ului nordic cu aromele sale de condimente și piper alb și violet, dar are mai mult extract și corp. În multe vinuri roșii, culoarea mare înseamnă de obicei tanin mare, dar (din motive pe care s-ar putea să nu le înțelegem niciodată) vinul nostru nu este aspru tanic, așa că bea bine când este tânăr.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista