Piept De Vită Fiert La Grătar

Piept De Vită Fiert La Grătar
Gratar fiert carne de vită piept ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,5 USD pe porție. O porție conține 557 calorii, 64G de proteine, și 23g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați muștarul dijon, stocul de vită, berea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri Cu Piept Fiert La Grătar, Piept De Vită La Grătar, și Piept De Vită La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați toate ingredientele, cu excepția pieptului, într-un cuptor olandez și amestecați pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați piept și scufundați-vă în lichidul de fiert. Acoperiți și gătiți la 225 de grade până când furculița este fragedă, 4-6 ore.
3
Scoateți pieptul din lichid și lăsați să se odihnească. Strecurați solidele din lichidul de fierbere și, dacă doriți, lăsați excesul de grăsime să plutească în partea de sus și să se desprindă. Tăiați sau tăiați pieptul. Lichidul de fiert poate fi folosit ca jus sau îngroșat cu amidon de porumb pentru a face un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca Kongsgaard Hudson Vineyard Syrah. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 180 de dolari pe sticlă.
Kongsgaard Hudson Vineyard Syrah
Kongsgaard Hudson Vineyard Syrah
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Bucătăriievreiesc
OcaziiHanukkah
Revista