Piept de vită cu sos de mop

Piept de vită cu sos de mop
Piept de vită cu sos Mop ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. O porție conține 229 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,52 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți ketchup, ulei de canolan, sos worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piept milionar cu sos de mop de cafea și bere, Sos De Mop, și Piept de vită cu sos BBQ.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați primele șapte ingrediente. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura; fierbeți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Așezați pieptul într-o tigaie de prăjire superficială; se toarnă sosul deasupra. Se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 2 până la 2-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
4
Se lasă să stea 5 minute. Tăiați subțire carnea peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
CarneCarne

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Piept de vită în meniu? Încercați să vă asociați cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Les Alexandrins Syrah cu un rating de 4.5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Les Alexandrins Syrah
Les Alexandrins Syrah
Situate între climatul semi-continental din Burgundia și climatul mediteranean din Provence, iernile sunt continentale: frig, vânt și puțină ploaie. Verile sunt mediteraneene: fierbinți cu furtuni și vânt puțin. Datorită contrastului climatic, această Syrah dezvăluie arome intense de fructe roșii și condimente și o mineralitate frumoasă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista