Piept De Vită Cu Ciuperci De Afine

Piept De Vită Cu Ciuperci De Afine
Rețeta de carne de vită cu ciuperci de afine ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 4 ore și 30 de minute. Pentru $2.44 pe portie, primești un fel principal care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 312 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Dacă aveți la îndemână ciuperci, căței de usturoi, sos de rumenire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de vită cu sos de afine, Piept De Ciuperci De Cidru, și Piept De Afine.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați bulionul, concentratul de suc de afine, oțetul, rozmarinul și usturoiul; se toarnă într-o tigaie mare. Se acoperă cu felii de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De AfineConcentrat De Suc De Afine
Gât De PuiGât De Pui
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Condimentați carnea de vită cu sare și piper; așezați grăsimea în sus în tigaie. Se acoperă și se coace la 325 de la 3 la 3-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți carnea și feliați subțire peste Bob. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Pentru sos, degresați grăsimea din sucurile de gătit; se toarnă într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Combinați făina, apa și sosul de rumenire, dacă doriți, până se omogenizează; se amestecă în sucuri de gătit. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RumenireSos De Rumenire
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
6
Așezați feliile de vită într-un vas de copt puțin adânc; acoperiți cu ciuperci, afine și sos. Se acoperă și se coace la 325 de minute timp de 60-65 de minute sau până când se încălzește și ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită poate fi asociat cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca Bunnell family Cellar Mountain Syrah. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Bunnell Familie Pivniță Munte Syrah
Bunnell Familie Pivniță Munte Syrah
Unul dintre cele mai mici AVA, Red Mountain este limitat la un singur deal frumos, central în regiunea producătoare de vin din statul Washington. Terroirul și clima din zona exclusivă de creștere Se combină pentru a crea fructe cu aromă intensă. Un fruct moale, catifelat, negru strălucitor, echilibrat de cacao neîndulcit întunecat, toate se combină pentru a crea o complexitate și o profunzime de caracter potrivite pentru îmbătrânirea prelungită.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista