Piept De Rață Sălbatică La Grătar

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură întreagă de 30? Pieptul de rață sălbatică la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 380 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de sos worcestershire, sos cu piele, fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este excelent. Încercați Piept de rață sălbatică L ' Orange, Slow-Cooker piept de rață sălbatică L ' Orange, și Spice frecat piept de rață la grătar cu piersică la grătar și salată de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună sosul Worcestershire, uleiul de măsline, sosul fierbinte, usturoiul și piperul.
Adăugați sânii de rață și aruncați bine pentru a acoperi. Acoperiți și marinați la frigider timp de cel puțin 30 de minute până peste noapte.
Preîncălziți un grătar pentru căldură medie-mare.
Gratiți rața la coacerea dorită, aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-bine, în funcție de mărimea sânului și de temperatura grătarului.