Piept de rață prăjit cu vinetă cu sirop de arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de rață prăjiți cu vinaigretă cu sirop de arțar. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 465 calorii. Pentru $7.58 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 75 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, ciuperci, oțet de sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Piept De Rață Prăjit Cu Sirop De Arțar De Mere Și Vinaigret De Mere, Piept de rață prăjit cu sos de rodie-Chile, și Friptură Magret rață sânii cu ras trufe negre.
Instrucțiuni
Scorați pielea pieptului de rață cu un cuțit ascuțit. Se condimentează cu sare și piper și se pune, cu grăsime în jos, într-o tigaie la foc mediu. Pe măsură ce grăsimea începe să se încălzească, se va topi și va fi crocantă. Continuați să colorați pielea timp de 10-12 minute înainte de a întoarce rața și de a prăji încă 4-5 minute într-o etapă roz.
Scoateți sânii de rață într-o parte și păstrați-i cald.
Între timp, fierbeți siropul de arțar și fierbeți până când rămân doar 2 linguri înainte de a scoate de pe foc și de a bate în oțetul de sherry, uleiurile de arahide și alune. Se condimentează cu sare și piper.
În timp ce prăjiți sânii de rață, tăiați și clătiți ușor ciupercile sălbatice. Când rața se odihnește, prăjiți ciupercile în jumătate de unt într-o tigaie fierbinte, condimentând cu sare și piper, până când sunt fragede.
Încălziți o tigaie separată cu untul rămas și adăugați spanacul spălat. Se condimentează cu sare și piper, lăsând frunzele să se ofilească și să se înmoaie înainte de scurgere.
Pentru a servi, împărțiți spanacul în 4 farfurii.
Tăiați fiecare sân în 5-6 felii și așezați deasupra spanacului. Se acoperă cu ciupercile sălbatice prăjite în tigaie, stropind fiecare cu vinaigreta cu sirop de arțar.