Piept de rață prăjit cu vinetă cu sirop de arțar

Piept de rață prăjit cu vinetă cu sirop de arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de rață prăjiți cu vinaigretă cu sirop de arțar. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 465 calorii. Pentru $7.58 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 75 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, ciuperci, oțet de sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Piept De Rață Prăjit Cu Sirop De Arțar De Mere Și Vinaigret De Mere, Piept de rață prăjit cu sos de rodie-Chile, și Friptură Magret rață sânii cu ras trufe negre.

Instrucțiuni

1
Scorați pielea pieptului de rață cu un cuțit ascuțit. Se condimentează cu sare și piper și se pune, cu grăsime în jos, într-o tigaie la foc mediu. Pe măsură ce grăsimea începe să se încălzească, se va topi și va fi crocantă. Continuați să colorați pielea timp de 10-12 minute înainte de a întoarce rața și de a prăji încă 4-5 minute într-o etapă roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Scoateți sânii de rață într-o parte și păstrați-i cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
3
Între timp, fierbeți siropul de arțar și fierbeți până când rămân doar 2 linguri înainte de a scoate de pe foc și de a bate în oțetul de sherry, uleiurile de arahide și alune. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Oțet De SherryOțet De Sherry
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
În timp ce prăjiți sânii de rață, tăiați și clătiți ușor ciupercile sălbatice. Când rața se odihnește, prăjiți ciupercile în jumătate de unt într-o tigaie fierbinte, condimentând cu sare și piper, până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Piept De RațăPiept De Rață
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sezonul GoyaSezonul Goya
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Încălziți o tigaie separată cu untul rămas și adăugați spanacul spălat. Se condimentează cu sare și piper, lăsând frunzele să se ofilească și să se înmoaie înainte de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Pentru a servi, împărțiți spanacul în 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Tăiați fiecare sân în 5-6 felii și așezați deasupra spanacului. Se acoperă cu ciupercile sălbatice prăjite în tigaie, stropind fiecare cu vinaigreta cu sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista