Piept de rață prăjit cu vinetă cu sirop de arțar

Piept de rață prăjit cu vinetă cu sirop de arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de rață prăjiți cu vinaigretă cu sirop de arțar. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 465 calorii. Pentru $7.58 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 75 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, ciuperci, oțet de sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Piept De Rață Prăjit Cu Sirop De Arțar De Mere Și Vinaigret De Mere, Piept de rață prăjit cu sos de rodie-Chile, și Friptură Magret rață sânii cu ras trufe negre.

Instrucțiuni

1
Scorați pielea pieptului de rață cu un cuțit ascuțit. Se condimentează cu sare și piper și se pune, cu grăsime în jos, într-o tigaie la foc mediu. Pe măsură ce grăsimea începe să se încălzească, se va topi și va fi crocantă. Continuați să colorați pielea timp de 10-12 minute înainte de a întoarce rața și de a prăji încă 4-5 minute într-o etapă roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Scoateți sânii de rață într-o parte și păstrați-i cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
3
Între timp, fierbeți siropul de arțar și fierbeți până când rămân doar 2 linguri înainte de a scoate de pe foc și de a bate în oțetul de sherry, uleiurile de arahide și alune. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Oțet De SherryOțet De Sherry
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
În timp ce prăjiți sânii de rață, tăiați și clătiți ușor ciupercile sălbatice. Când rața se odihnește, prăjiți ciupercile în jumătate de unt într-o tigaie fierbinte, condimentând cu sare și piper, până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Piept De RațăPiept De Rață
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Încălziți o tigaie separată cu untul rămas și adăugați spanacul spălat. Se condimentează cu sare și piper, lăsând frunzele să se ofilească și să se înmoaie înainte de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Pentru a servi, împărțiți spanacul în 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
7
Tăiați fiecare sân în 5-6 felii și așezați deasupra spanacului. Se acoperă cu ciupercile sălbatice prăjite în tigaie, stropind fiecare cu vinaigreta cu sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista