Piept de rață cu sos proaspăt de cireșe și caise la grătar

Piept de rață cu sos proaspăt de cireșe și caise la grătar
Piept de rață cu sos de cireșe proaspete și caise la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 440 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.45 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulb de fenicul, șalotă, sâni de rață pekin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Piept de rață cu sos de cireșe dulci, Piept de rață cu sos dublu de cireșe, și Piept de rață cu sos de cireșe-piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas puțin adânc, combinați 2 linguri de ulei de măsline cu 1 lingură de cimbru și usturoi și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2
Adăugați jumătățile de caise și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
3
Lăsați să stea 1 oră.
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Într-o cratiță medie, combinați sucul de mere, oțetul și zahărul și fierbeți la foc moderat până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați cireșele și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Cu o lingură cu fante, transferați cireșele într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați șalotele în cratiță și fierbeți la foc mare până când lichidul s-a redus la 1/2 cană, aproximativ 4 minute. Întoarceți cireșele în cratiță. Se amestecă restul de 1 linguriță de cimbru și se condimentează cu sare și piper. Păstrați sosul de cireșe cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Aprinde un grătar. Într-un castron mediu, amestecați restul de 1 1/2 linguri de ulei de măsline cu sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați feniculul și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
10
Grătați caisele la foc mediu-fierbinte până când sunt ușor carbonizate și fragede, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Transferați pe o farfurie și păstrați la cald.
12
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor. Condimentați Generos sânii de rață cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Se adaugă în tigaie, cu pielea în jos și se gătește la foc moderat până când o parte din grăsime a fost redată, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți sânii de rață timp de 3 minute. Întoarceți sânii și prăjiți timp de aproximativ 3 minute mai mult, până când este mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Transferați sânii pe o placă de sculptură pentru a vă odihni timp de 5 minute.
16
Aruncați rucola și arpagicul cu salata de fenicul și aranjați pe 4 farfurii. Feliați sânii de rață transversal de 1/4 inch grosime; aranjați feliile pe farfurii și acoperiți cu sosul de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
17
Se ornează cu caisele la grătar și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Revista