Piept de rață cu sos proaspăt de cireșe și caise la grătar

Piept de rață cu sos de cireșe proaspete și caise la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 440 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.45 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulb de fenicul, șalotă, sâni de rață pekin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Piept de rață cu sos de cireșe dulci, Piept de rață cu sos dublu de cireșe, și Piept de rață cu sos de cireșe-piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas puțin adânc, combinați 2 linguri de ulei de măsline cu 1 lingură de cimbru și usturoi și condimentați cu sare și piper.
Adăugați jumătățile de caise și aruncați pentru a acoperi.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 40
Într-o cratiță medie, combinați sucul de mere, oțetul și zahărul și fierbeți la foc moderat până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute.
Adăugați cireșele și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Cu o lingură cu fante, transferați cireșele într-un castron.
Adăugați șalotele în cratiță și fierbeți la foc mare până când lichidul s-a redus la 1/2 cană, aproximativ 4 minute. Întoarceți cireșele în cratiță. Se amestecă restul de 1 linguriță de cimbru și se condimentează cu sare și piper. Păstrați sosul de cireșe cald.
Aprinde un grătar. Într-un castron mediu, amestecați restul de 1 1/2 linguri de ulei de măsline cu sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Adăugați feniculul și aruncați bine.
Grătați caisele la foc mediu-fierbinte până când sunt ușor carbonizate și fragede, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie și păstrați la cald.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor. Condimentați Generos sânii de rață cu sare și piper.
Se adaugă în tigaie, cu pielea în jos și se gătește la foc moderat până când o parte din grăsime a fost redată, aproximativ 3 minute.
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți sânii de rață timp de 3 minute. Întoarceți sânii și prăjiți timp de aproximativ 3 minute mai mult, până când este mediu-rar.
Transferați sânii pe o placă de sculptură pentru a vă odihni timp de 5 minute.
Aruncați rucola și arpagicul cu salata de fenicul și aranjați pe 4 farfurii. Feliați sânii de rață transversal de 1/4 inch grosime; aranjați feliile pe farfurii și acoperiți cu sosul de cireșe.
Se ornează cu caisele la grătar și se servește.