Piept de rață cu cinci condimente cu gutui caramelizat

Piept de rață cu cinci condimente cu gutui caramelizat
Sânii de rață cu cinci condimente cu gutui caramelizat este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 217 calorii, 34G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, piper, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până gutui ai putea urma acest curs principal cu Quince-Apple Crisp ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Piept de rață prăjit cu cinci condimente, Rețetă De Sâni De Rață Prăjiți Cu Cinci Condimente, și Sâni de rață prăjiți cu tigaie cu zahăr și condimente.

Instrucțiuni

1
Rezervați 4 sferturi de gutui și 3/4 cană de lichid de braconaj din gutui Pocate. Rezervați sferturi de gutui rămase și lichid pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GutuiGutui
2
Tăiați 4 sferturi de gutui în cuburi; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GutuiGutui
3
Combinați 1/2 cană de lichid de braconaj rezervat, pudră de cinci condimente, ghimbir și usturoi într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Adăugați rață în pungă; sigilați și aruncați pentru a acoperi. Marinați la frigider cel puțin 24 de ore sau până la 2 zile, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți rața din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Rață întreagăRață întreagă
7
Presărați rața uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Rață întreagăRață întreagă
8
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Așezați rața, cu pielea în jos, în tigaie; gatiti 1 1/2 minute sau pana cand pielea devine maro aurie. Întoarceți carnea; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Puneți tigaia în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când un termometru înregistrează 160 (mediu) sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
12
Scoateți rața din tigaie, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Așezați rața, cu pielea în jos, pe o tăietură sau pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
14
Periați partea cărnoasă a raței cu restul de 1/4 cană de lichid de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
15
Încălziți picăturile rezervate în tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Adăugați sferturi de gutui cubate; saut 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GutuiGutui
17
Se ia de pe foc; se amestecă ceapa verde feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
18
Îndepărtați pielea din rață; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
19
Tăiați rața în diagonală peste cereale în felii subțiri. Împărțiți feliile de rață uniform între fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/4 cană amestec de gutui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GutuiGutui
BoabeBoabe
Rață întreagăRață întreagă
20
Serviți imediat.
21
Notă de vin: acești sâni de rață au totul-dulceață din gutuile braconate, bogăție din rață și picant din pudra de cinci condimente. Există un vin care poate acționa ca un contrapunct perfect? Da: pinot noir. Un pinot de top va avea aciditatea pentru a echilibra bogăția raței, în timp ce posedă note de grație de fructe coapte și picant pentru a reflecta gutuiul și pudra de cinci condimente. O alegere grozavă: Alderbrook Pinot Noir 2002 din valea râului rus din California (24 USD). - Alina Gavril
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
VinVin
GutuiGutui
FructeFructe
Rață întreagăRață întreagă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista