Piept de rață cu cinci condimente cu gutui caramelizat
Sânii de rață cu cinci condimente cu gutui caramelizat este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 217 calorii, 34G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, piper, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până gutui ai putea urma acest curs principal cu Quince-Apple Crisp ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Piept de rață prăjit cu cinci condimente, Rețetă De Sâni De Rață Prăjiți Cu Cinci Condimente, și Sâni de rață prăjiți cu tigaie cu zahăr și condimente.
Instrucțiuni
Rezervați 4 sferturi de gutui și 3/4 cană de lichid de braconaj din gutui Pocate. Rezervați sferturi de gutui rămase și lichid pentru o altă utilizare.
Tăiați 4 sferturi de gutui în cuburi; pune deoparte.
Combinați 1/2 cană de lichid de braconaj rezervat, pudră de cinci condimente, ghimbir și usturoi într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați rață în pungă; sigilați și aruncați pentru a acoperi. Marinați la frigider cel puțin 24 de ore sau până la 2 zile, întorcând punga ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 40
Scoateți rața din marinată; aruncați marinada.
Presărați rața uniform cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Așezați rața, cu pielea în jos, în tigaie; gatiti 1 1/2 minute sau pana cand pielea devine maro aurie. Întoarceți carnea; gatiti 1 minut.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când un termometru înregistrează 160 (mediu) sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți rața din tigaie, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie.
Așezați rața, cu pielea în jos, pe o tăietură sau pe o suprafață de lucru.
Periați partea cărnoasă a raței cu restul de 1/4 cană de lichid de braconaj.
Încălziți picăturile rezervate în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați sferturi de gutui cubate; saut 5 minute sau până se rumenesc.
Se ia de pe foc; se amestecă ceapa verde feliată.
Îndepărtați pielea din rață; aruncați.
Tăiați rața în diagonală peste cereale în felii subțiri. Împărțiți feliile de rață uniform între fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/4 cană amestec de gutui.
Notă de vin: acești sâni de rață au totul-dulceață din gutuile braconate, bogăție din rață și picant din pudra de cinci condimente. Există un vin care poate acționa ca un contrapunct perfect? Da: pinot noir. Un pinot de top va avea aciditatea pentru a echilibra bogăția raței, în timp ce posedă note de grație de fructe coapte și picant pentru a reflecta gutuiul și pudra de cinci condimente. O alegere grozavă: Alderbrook Pinot Noir 2002 din valea râului rus din California (24 USD). - Alina Gavril