Pieptul de rață ars cu sos de Port Rubin este un fără gluten felul principal. Pentru $6.32 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 441 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de jumătate și jumătate, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Piept de rață ars cu cireșe și sos de Port, Piept de rață cu coacăze roșii și sos de Port, și Piept De Rață Dezosat Divin Cu Sos De Vin De Port.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti rața, așezați jumătățile de sân între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți fiecare bucată la o grosime de 1/4 inch cu un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Combinați boabele de piper, semințele de coriandru, sarea și usturoiul. Frecați uniform amestecul de boabe de piper pe ambele părți ale raței; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Rață întreagă
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați jumătate de rață; gătiți timp de 1 minut pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
5
Scoateți rața din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 1 linguriță de ulei și rața rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Pentru a pregăti sosul, combinați portul, zahărul și oțetul într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Port
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se ia de pe foc.
8
Adăugați jumătate și jumătate și unt; se amestecă până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9
Tăiați sânii de rață transversal în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
10
Stropiți cu sos și presărați pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe