Piept de rață ars cu sos de struguri
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Pieptul de rață ars cu sos de struguri ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 582 calorii, 49G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $ 8.01 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, oțet de vin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept de rață ars cu sos de smochine, Piept de rață ars cu sos de tigaie de mure, și Piept de rață ars cu sos de coniac de portocale.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, marcați grăsimea din sânii de rață de câteva ori în două direcții pentru a crea un model încrucișat.
Tăiați grăsimea, dar nu în carnea sânului. Sareți sânii și lăsați să stea în afara frigiderului timp de 10 până la 15 minute pentru a le permite să ajungă la temperatura camerei.
Adăugați aproximativ 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare de sote.
Așezați rața în tigaie cu pielea în jos. Aduceți tigaia la foc mediu și gătiți sânii de rață scăzut și lent pentru a permite grăsimii să se redea și astfel pielea poate deveni frumoasă și crocantă. Pe măsură ce grăsimea iese din rață, turnați-o sau scoateți-o din tigaie și salvați-o în alt scop. (Este delicios!) Gatiti rața timp de 8 până la 9 minute pe partea pielii. Întoarceți rața și gătiți rața timp de 2 până la 3 minute pe partea de carne.
Scoateți rața din tigaie, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute.
Adăugați strugurii în tigaie cu slănină și aduceți tigaia la foc mediu. Gatiti strugurii pana se despart si lasati sucurile si slanina este crocanta.
Scoateți jumătate din struguri din tigaie și rezervați.
Adăugați portul și oțetul în tigaie, condimentați cu sare și reduceți portul la jumătate.
Adăugați bulionul de pui și reduceți-l la jumătate.
Adăugați strugurii rezervați. Gustați și re-condimentați dacă este necesar.
Feliați rața pe o părtinire severă și serviți garnisită cu sosul.