Sânii de pui într-o smântână și sos de vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,16 USD pe porție. O porție conține 817 calorii, 35g de proteine, și 33g de grăsime. Dacă aveți migdale, boia de ardei, bouillon de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Piept de pui în sos de smântână, Piept De Pui Cu Smântână, și Piept de pui cu smantana si Jalapenos.
Instrucțiuni
1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Se sfărâmă când se răcește; puneți slănina deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 7x11 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și prăjiți jumătățile de piept de pui până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 6 minute pe fiecare parte (carnea va fi în continuare roz în interior). Aranjați pieptul de pui în vasul de copt și împrăștiați ciupercile peste pui. Gatiti ceapa verde in tigaia fierbinte la foc mediu pana se inmoaie, aproximativ 3 minute; amestecați boia și făina. Se prăjește amestecul de făină timp de aproximativ 1 minut. Puneți cubul de bouillon în 1/4 cană de apă fierbinte într-un castron mic și bateți bouillonul în amestecul de făină. Aduceți la fierbere (sosul va fi gros). Treceți treptat vinul alb în tigaie și aduceți-l la foc mic. Se amestecă smântâna în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Sos
Ceapa Verde
Smântână
Vin Alb
Ciuperci
Carne
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bateti
Bol
5
Se toarnă sosul peste pieptul de pui în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Acoperiți vasul de copt cu folie și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
7
Cu aproximativ o jumătate de oră înainte de terminarea puiului, aduceți orezul și 4 căni de apă la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Lăsați orezul să stea acoperit aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
9
Pentru a servi, lingurați orezul fiert pe un platou de servire și acoperiți cu pieptul de pui. Se amestecă sosul rămas în vas și se pune lingura peste pui; garnisiți cu slănină sfărâmată și migdale sfărâmate.