Piept de pui umplut savuros cu glazură de prune
Pieptul de pui umplut savuros cu glazură de prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 628 calorii, 40g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma gemul, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri De Amprentă Umplute Cu Gem ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Piept de rață umplut cu brânză de capră, cireșe și nuci, cu glazură de șampanie, Tigaie piept de pui cina cu sos cimbru și legume, și Piept De Pui Cu Glazură Balsamică De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mare. Folosind un cuțit de tăiat, tăiați un buzunar în partea laterală a fiecărui sân.
Se pune în tigaie și se fierbe până se rumenesc ușor pe ambele părți, dar nu se fierbe. Pune deoparte.
Combinați pâinea de porumb, slănina, țelina, ceapa, untul și 1/4 cană de pui; se amestecă până se combină bine. Umpleți fiecare sân cu amestec de pâine de porumb.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute.
În timp ce puiul se coace, aduceți 1/3 cană de pui la foc mic.
Bateți dulceața de prune și fierbeți la foc mediu-mic până când cea mai mare parte a stocului de pui s-a evaporat.
Se toarnă glazura de prune peste pieptul de pui și se gătește încă 10 minute, iar centrul sânului umplut ajunge la 160 de grade F (70 de grade C).