Piept de pui umplut cu usturoi și ierburi
Sânii de pui umpluți cu usturoi și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 663 calorii, 46G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,9 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, albușuri de ou, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de cracker, puteți urma acest fel principal cu Ritz Cracker Pie ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Piept de pui la grătar cu usturoi grecesc și ierburi, Piept De Pui Umplut Cu Ierburi, și Piept de pui umplut cu Ricotta, ciuperci și ierburi.
Instrucțiuni
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Întindeți brânza uniform pe 1 parte a fiecărui piept de pui. Îndoiți capetele scurte ale fiecărui piept de pui peste centru, acoperind brânza și fixați-le cu murături din lemn.
Bateți împreună albușurile de ou și Zara într-un castron mic.
Combinați pesmetul și următoarele 3 ingrediente într-un vas superficial. Înmuiați puiul în amestec de albuș de ou și dragați în amestec de pesmet.
Gatiti pieptul de pui in ulei incins intr-o tigaie mare antiaderenta 4-5 minute pe fiecare parte sau pana cand pieptul de pui se rumeneste.
Așezați puiul pe o grătar și așezați grătarul într-o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de piept de pui înregistrează 17
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Alouette Light Garlic & Herbs
Brânză tartinabilă și biscuiți de grâu integral Neva Betta.