Piept de pui umplut cu usturoi și ierburi

Piept de pui umplut cu usturoi și ierburi
Sânii de pui umpluți cu usturoi și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 663 calorii, 46G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,9 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, albușuri de ou, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de cracker, puteți urma acest fel principal cu Ritz Cracker Pie ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Piept de pui la grătar cu usturoi grecesc și ierburi, Piept De Pui Umplut Cu Ierburi, și Piept de pui umplut cu Ricotta, ciuperci și ierburi.

Instrucțiuni

1
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
2
Întindeți brânza uniform pe 1 parte a fiecărui piept de pui. Îndoiți capetele scurte ale fiecărui piept de pui peste centru, acoperind brânza și fixați-le cu murături din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
BrânzăBrânză
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
3
Bateți împreună albușurile de ou și Zara într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Combinați pesmetul și următoarele 3 ingrediente într-un vas superficial. Înmuiați puiul în amestec de albuș de ou și dragați în amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Pui întregPui întreg
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
5
Gatiti pieptul de pui in ulei incins intr-o tigaie mare antiaderenta 4-5 minute pe fiecare parte sau pana cand pieptul de pui se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați puiul pe o grătar și așezați grătarul într-o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
7
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de piept de pui înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Alouette Light Garlic & Herbs
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
IerburiIerburi
9
Brânză tartinabilă și biscuiți de grâu integral Neva Betta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți De Grâu IntegralBiscuiți De Grâu Integral
Brânză TartinabilăBrânză Tartinabilă
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista