Piept de pui umplut cu spanac și Ricotta

Piept de pui umplut cu spanac și Ricotta
Sânii de pui umpluți cu spanac și Ricotta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 2.59 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 317 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de brânză ricotta parțial degresată, praf de usturoi, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu Ricotta și șuncă, Piept De Pui Umplut Cu Ricotta, și Ricotta, ciuperci și piept de pui umplut cu ierburi.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti umplutura, combinați primele 7 ingrediente.
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Pentru a pregăti puiul, așezați fiecare piept de pui pe jumătate între 2 foi de folie de plastic grea; Lira la 1/4-inch grosime folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Împărțiți și întindeți umplutura uniform pe jumătățile de piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
4
Roll up jelly-roll moda. Introduceți părțile laterale; așezați puiul, cu cusătura în jos, într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se toarnă vin peste pui. Acoperiți vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți la 350 timp de 30 de minute, lipind puiul cu vin la fiecare 10 minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când puiul este terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald. Se strecoară amestecul de vin printr-o sită peste un bol; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
8
Serviți amestecul de vin peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
VinVin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista