Piept de pui umplut cu spanac și Ricotta

Sânii de pui umpluți cu spanac și Ricotta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 2.59 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 317 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de brânză ricotta parțial degresată, praf de usturoi, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu Ricotta și șuncă, Piept De Pui Umplut Cu Ricotta, și Ricotta, ciuperci și piept de pui umplut cu ierburi.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti umplutura, combinați primele 7 ingrediente.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti puiul, așezați fiecare piept de pui pe jumătate între 2 foi de folie de plastic grea; Lira la 1/4-inch grosime folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Împărțiți și întindeți umplutura uniform pe jumătățile de piept de pui.
Roll up jelly-roll moda. Introduceți părțile laterale; așezați puiul, cu cusătura în jos, într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Se toarnă vin peste pui. Acoperiți vasul cu folie.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute, lipind puiul cu vin la fiecare 10 minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când puiul este terminat.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald. Se strecoară amestecul de vin printr-o sită peste un bol; aruncați solidele.
Serviți amestecul de vin peste pui.