Piept de pui umplut cu spanac pentru doi

Piept de pui umplut cu spanac pentru doi
Piept de pui umplut cu spanac pentru doi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 379 calorii, 36g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pansamentul cu piper prăjit, ardeii prăjiți, apa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Această rețetă de la Kraft Recipes are 43 de fani. Este perfect pentru valentin zi. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Spanac, Piept de pui umplut cu spanac pentru doi, și Piept De Pui Umplut Cu Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aduceți apă și 1 lingură. dressing pentru a fierbe în tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă spanacul, amestecul de umplutură și ardeii; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți din căldură.
4
Lăsați să stea 5 min.
5
Așezați puiul, partea superioară în jos, pe placa de tăiere; se întinde cu amestec de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Rulați, începând de la un capăt scurt al fiecărui sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați, coaseți părțile în jos, în vas de copt pătrat de 8 inci; periați cu pansamentul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți 35 min. sau până când puiul este gata (165F). Se acoperă cu brânză; coaceți 5 min. sau până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista