Piept De Pui Umplut Cu Spanac

Piept De Pui Umplut Cu Spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui umpluți cu spanac. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 295 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,47 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, vin, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Pui Umplut Cu Spanac, Piept de pui umplut cu spanac pentru doi, și Piept De Pui Umplut Cu Spanac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați praz, usturoi, oregano, sare, piper roșu zdrobit și piper negru; gatiti si amestecati pana cand prazul este moale (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Piper NegruPiper Negru
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
PrazPraz
SareSare
4
Se ia de pe foc și se adaugă spanacul, amestecând pentru a se combina; pune deoparte amestecul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
5
Tăiați pieptul de pui pe jumătate orizontal folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Așezați jumătățile inferioare ale sânilor într - un vas de copt de 9 x 9 inci, lăsând jumătățile superioare deoparte. Împărțiți umplutura de spanac uniform între sâni; acoperiți fiecare porție cu un sfert de ardei roșii prăjiți și înlocuiți jumătățile superioare ale sânilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Ungeți jumătatea superioară a fiecărui piept de pui cu unt topit; presărați pesmet și pulverizați ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Spray De GătitSpray De Gătit
PesmetPesmet
UntUnt
8
Adăugați vin în vasul de copt (evitând pesmetul) și coaceți timp de 40 de minute sau până când puiul este complet gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Pui întregPui întreg
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
9
Scoateți puiul din cuptor; lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire. Pentru a servi, tăiați fiecare sân în 3 sau 4 felii pe diagonală pentru a expune umplutura sau pur și simplu lăsați fiecare porție întreagă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista