Piept de pui umplut cu smochine proaspete și brânză de capră

Piept de pui umplut cu smochine proaspete și brânză de capră
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Sânii de pui umpluți cu smochine proaspete și brânză de capră ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $5.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 461 calorii. Dacă aveți la îndemână usturoi, smochine, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piept de pui umplut cu smochine proaspete și brânză de capră, Piept De Pui Prăjit Umplut Cu Brânză De Capră Și Usturoi Proaspăt, și Piept de pui umplut cu brânză de capră și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați pieptul de pui, cu partea netedă în sus, pe o suprafață de lucru cu cea mai groasă porțiune din dreapta. Fluturați sânul tăind partea groasă spre partea conică, astfel încât să puteți deschide sânul ca o carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
3
Se presara pieptul de pui butterflied în interiorul și în afara cu lingura de frunze de cimbru, un vârf de cuțit de sare, și o măcinare de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CimbruCimbru
PiperPiper
SareSare
4
Într-un castron mic combinați lingura rămasă cimbru, smochinele, brânza de capră, 1 lingură de ulei de măsline, usturoiul, linguriță sare și o măcinare de piper negru, pentru a combina. Puneți umplutura pe o parte a fiecărui piept de pui, împărțind-o uniform. Închideți puiul peste umplutură. Înfășurați o felie de pancetta în jurul fiecărui piept de pui. Țineți pieptul închis și pancetta la loc cu o scobitoare sau o frigăruie mică de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Piper NegruPiper Negru
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
UmpluturăUmplutură
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
SmochineSmochine
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
ScobitoriScobitori
BolBol
5
Ungeți o tigaie mare (aproximativ 13 9 inci), rezistentă la flacără, cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Așezați pieptul de pui în tigaie și prăjiți-l la cuptor timp de 10 minute. Întoarceți și prăjiți cealaltă parte până când este gătită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Scoateți tigaia din cuptor; transferați puiul într-un platou de servire și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Adăugați vinul în tigaie și încălziți la fierbere la foc mare, răzuind rumenitul și reducând vinul la un sirop, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Stropiți vinul peste pui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
VinVin
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate2
DietaPrimal
Revista