Piept de pui umplut cu smochine proaspete și brânză de capră

Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Sânii de pui umpluți cu smochine proaspete și brânză de capră ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $5.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 461 calorii. Dacă aveți la îndemână usturoi, smochine, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piept de pui umplut cu smochine proaspete și brânză de capră, Piept De Pui Prăjit Umplut Cu Brânză De Capră Și Usturoi Proaspăt, și Piept de pui umplut cu brânză de capră și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Așezați pieptul de pui, cu partea netedă în sus, pe o suprafață de lucru cu cea mai groasă porțiune din dreapta. Fluturați sânul tăind partea groasă spre partea conică, astfel încât să puteți deschide sânul ca o carte.
Se presara pieptul de pui butterflied în interiorul și în afara cu lingura de frunze de cimbru, un vârf de cuțit de sare, și o măcinare de piper.
Într-un castron mic combinați lingura rămasă cimbru, smochinele, brânza de capră, 1 lingură de ulei de măsline, usturoiul, linguriță sare și o măcinare de piper negru, pentru a combina. Puneți umplutura pe o parte a fiecărui piept de pui, împărțind-o uniform. Închideți puiul peste umplutură. Înfășurați o felie de pancetta în jurul fiecărui piept de pui. Țineți pieptul închis și pancetta la loc cu o scobitoare sau o frigăruie mică de metal.
Ungeți o tigaie mare (aproximativ 13 9 inci), rezistentă la flacără, cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Așezați pieptul de pui în tigaie și prăjiți-l la cuptor timp de 10 minute. Întoarceți și prăjiți cealaltă parte până când este gătită, aproximativ 10 minute.
Scoateți tigaia din cuptor; transferați puiul într-un platou de servire și acoperiți cu folie.
Adăugați vinul în tigaie și încălziți la fierbere la foc mare, răzuind rumenitul și reducând vinul la un sirop, aproximativ 5 minute.
Stropiți vinul peste pui și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;