Piept de pui umplut cu prosciutto și brânză Gruyulucrobre (Cordon Bleu de pui)

Piept de pui umplut cu prosciutto și brânză Gruyulucrobre (Cordon Bleu de pui)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sânii de pui umpluți cu Prosciutto și brânză Gruyulincrore (Cordon Bleu de pui). O porție conține 499 calorii, 44G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scobitori, muștar dijon, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Piept de pui umplut cu prosciutto și brânză Gruyulucrobre (Cordon Bleu de pui), Sunny ' s sunca si branza umplute piept de pui (pui Cordon Bleu), și Gruyere, Arugulan și Prosciutto-piept de pui umplut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați panko și 1 lingură de ulei într-un vas puțin adânc, condimentați cu sare și piper și folosiți-vă mâinile pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Subţire-Subţire-
3
Așezați Dijonul și restul de 4 lingurițe de ulei într-un alt vas puțin adânc și bateți pentru a combina. Puneți ambele feluri de mâncare deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Tăiați fiecare piept de pui pe jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
5
Așezați 1 bucată de pui pe o suprafață de lucru, acoperiți cu folie de plastic și bateți la o grosime uniformă de 1/4 inch cu un ciocan de carne, un sucitor sau fundul unei tigaie; transferați pe o farfurie mare. Repetați cu bucățile rămase de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Așezați puiul pe o tăietură și condimentați ambele părți cu sare și piper. Aranjați piesele astfel încât cele mai înguste capete să vă înfrunte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Așezați 1 bucată de prosciutto deasupra unei bucăți de pui pe verticală și o a doua bucată perpendiculară, făcând un model încrucișat. Centrați un sfert din brânză peste prosciutto orizontal. Îndoiți ambele bucăți de prosciutto peste brânză pentru a o acoperi complet și a o Închide. Îndoiți fundul puiului în sus peste pachetul de brânză și prosciutto pentru a-l închide, apoi rulați bine într-un cilindru. Folosiți 2 scobitori pentru a fixa ruloul; pus deoparte. Repetați cu restul de pui, prosciutto și brânză.Înmuiați 1 bucată de pui în amestecul de Dijon și rotiți-o pentru a o acoperi într-un strat subțire și uniform. Apoi puneți-l în panko, rulați pentru a acoperi și apăsați pesmetul pe pui pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
ProsciuttoProsciutto
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Așezați puiul pâine pe foaia de copt pregătită și repetați cu cilindrii de pui rămași, distanțându-i uniform pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Coaceți până când brânza este topită și puiul este gătit până la capăt, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți scobitorii și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista