Piept de pui umplut cu prosciutto și brânză Gruyulucrobre (Cordon Bleu de pui)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sânii de pui umpluți cu Prosciutto și brânză Gruyulincrore (Cordon Bleu de pui). O porție conține 499 calorii, 44G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scobitori, muștar dijon, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Piept de pui umplut cu prosciutto și brânză Gruyulucrobre (Cordon Bleu de pui), Sunny ' s sunca si branza umplute piept de pui (pui Cordon Bleu), și Gruyere, Arugulan și Prosciutto-piept de pui umplut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați panko și 1 lingură de ulei într-un vas puțin adânc, condimentați cu sare și piper și folosiți-vă mâinile pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Așezați Dijonul și restul de 4 lingurițe de ulei într-un alt vas puțin adânc și bateți pentru a combina. Puneți ambele feluri de mâncare deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Tăiați fiecare piept de pui pe jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
5
Așezați 1 bucată de pui pe o suprafață de lucru, acoperiți cu folie de plastic și bateți la o grosime uniformă de 1/4 inch cu un ciocan de carne, un sucitor sau fundul unei tigaie; transferați pe o farfurie mare. Repetați cu bucățile rămase de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Creveți Sotați, Decojiți
6
Așezați puiul pe o tăietură și condimentați ambele părți cu sare și piper. Aranjați piesele astfel încât cele mai înguste capete să vă înfrunte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
7
Așezați 1 bucată de prosciutto deasupra unei bucăți de pui pe verticală și o a doua bucată perpendiculară, făcând un model încrucișat. Centrați un sfert din brânză peste prosciutto orizontal. Îndoiți ambele bucăți de prosciutto peste brânză pentru a o acoperi complet și a o Închide. Îndoiți fundul puiului în sus peste pachetul de brânză și prosciutto pentru a-l închide, apoi rulați bine într-un cilindru. Folosiți 2 scobitori pentru a fixa ruloul; pus deoparte. Repetați cu restul de pui, prosciutto și brânză.Înmuiați 1 bucată de pui în amestecul de Dijon și rotiți-o pentru a o acoperi într-un strat subțire și uniform. Apoi puneți-l în panko, rulați pentru a acoperi și apăsați pesmetul pe pui pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Prosciutto
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
8
Așezați puiul pâine pe foaia de copt pregătită și repetați cu cilindrii de pui rămași, distanțându-i uniform pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Coaceți până când brânza este topită și puiul este gătit până la capăt, aproximativ 45 de minute.