Piept de pui umplut cu ciuperci cu sos Madeira

Piept de pui umplut cu ciuperci cu sos Madeira este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 177 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de madeira, piper, brânză fontina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui umplut cu spanac în sos de ciuperci, Makeover piept de pui umplut cu sos de ciuperci, și Piept de pui umplut cu orez și ciuperci cu sos de muștar de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/2 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ciuperci cubulete si usturoi; saut 3 minute. Se amestecă piperul și se lasă deoparte.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune a fiecărei jumătăți de sân pentru a forma un buzunar. Umpleți 2 linguri de amestec de ciuperci și 1 felie de brânză în fiecare buzunar.
Încălziți 1/2 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie. Pune deoparte; păstrați cald.
Adăugați bulion și Madeira în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti 2 minute sau pana se reduce la 3/4 cana.
Combinați amidonul de porumb și apa; se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Puneți puiul în tigaie; acoperiți și fierbeți 2 minute sau până când se încălzește bine.
Serviți sosul cu pui; garnisiți cu ciuperci și cimbru, dacă doriți.