Piept de pui umplut cu ciuperci cu sos Madeira este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 177 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de madeira, piper, brânză fontina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui umplut cu spanac în sos de ciuperci, Makeover piept de pui umplut cu sos de ciuperci, și Piept de pui umplut cu orez și ciuperci cu sos de muștar de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1/2 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciuperci cubulete si usturoi; saut 3 minute. Se amestecă piperul și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune a fiecărei jumătăți de sân pentru a forma un buzunar. Umpleți 2 linguri de amestec de ciuperci și 1 felie de brânză în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4
Încălziți 1/2 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați pui; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Scoateți puiul din tigaie. Pune deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați bulion și Madeira în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti 2 minute sau pana se reduce la 3/4 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Madeira
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Combinați amidonul de porumb și apa; se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Puneți puiul în tigaie; acoperiți și fierbeți 2 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Serviți sosul cu pui; garnisiți cu ciuperci și cimbru, dacă doriți.