Piept De Pui Umplut Cu Cilantro

Piept De Pui Umplut Cu Cilantro
Piept de pui umplute cu Cilantro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 312 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, 1/2 cană sos italian kraft zesty, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până biscuiti ritz ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept de pui cu Pesto de fistic-Cilantro, Cilantro Piept De Pui La Gratar – 3 Puncte, și Piept De Pui La Grătar Cu Tei Cilantro.

Instrucțiuni

1
Faceți o tăietură lungă de 3 inci într-o parte lungă a fiecărui piept de pui pentru a forma buzunar, având grijă să nu tăiați până la capăt, deși în partea opusă a puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Puneți puiul în castron; stropiți cu 1/4 cană de pansament. La frigider 30 min. la marinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se încălzește cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Combinați firimiturile de cracker, 1/4 cană cilantro, usturoiul și pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Spoon aproximativ 3 linguri. amestec de firimituri în buzunar în fiecare piept de pui; așezați pe o foaie de copt acoperită cu folie pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Coaceți 25 min. sau până când puiul este gata (165F). Aproximativ 5 min. înainte de a face puiul, gătiți roșiile doar până se încălzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Combinați brânza și cilantro rămas. Pui de Top cu roșii; se presară cu amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista