Piept de pui prăjit cu sos bogat de tigaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui prăjit cu sos de tigaie bogat. O porție conține 290 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână usturoi, unt, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, Vinete prăjite cu sos de zară, și Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați puiul să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Presărați puiul cu 1/4 linguriță piper și 1/4 linguriță sare.
Încălziți o tigaie mare din oțel inoxidabil la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați puiul în tigaie, cu partea rotunjită în jos; gatiti 5 minute. Întoarceți puiul; reduceți căldura la mediu și gătiți 5 minute sau până când ați terminat.
Scoateți puiul din tigaie; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei, ceapă și usturoi la tigaie; saut 1 minut.
Adăugați făină; saut 30 de secunde.
Adăugați vin în tigaie; gatiti 30 de secunde sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand continuu. Se amestecă în stoc; se aduce la fierbere, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe 3 minute sau până se reduce la 1/2 cană, amestecând ocazional.
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă restul de 1/4 linguriță de piper, restul de 1/8 linguriță de sare, unt și zahăr.