Piept De Pui Picant În Stil Buffalo

Piept de pui picant Buffalo Style umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 513 calorii. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți piept de pui, oțet, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Pui De Bivol Umplut Skinnytaste, Piept de pui în stil Buffalo cu sos de brânză Bleu, și Piept de pui tăiat francez la grătar în stil Buffalo, cu sos de brânză albastră și salată Jicaman și pepene verde.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați un buzunar în fiecare piept de pui. Umpleți 1/4 din brânza albastră în fiecare sân. Asigurați deschiderile cu scobitori și condimentați cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă, rezistentă la cuptor, la foc mediu și căutați puiul pe ambele părți până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Puneți puiul în cuptor până când este gătit, aproximativ 8 până la 10 minute.
Într-o oală mică, adăugați untul, sosul fierbinte și oțetul alb și gătiți la foc mediu până la barbotare.
Se toarnă jumătate din sos peste puiul fierbinte și se gătește la foc mediu timp de 1 minut.
Scoateți scobitorii și serviți cu sos suplimentar garnisit cu țelină feliată.