Nevoie de o curs principal fără gluten? Piept de pui Lemony cu orez ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 597 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, căței de usturoi, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lemony spanac-piept de pui umplut pentru doi, Piept De Pui Umplut Cu Spanac Lemony, și Pui de lămâie și orez de iasomie cu spanac și anghinare.
Instrucțiuni
1
Topiți 2 Linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați usturoiul și gătiți cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Răzuiește în aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Presărați puiul cu sare. Topiți restul de 2 linguri. untul în tigaie la foc mediu până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați jumătăți de piept de pui și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De Pui
7
Transferați la aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
8
Adăugați 1 cană de bulion și suc de lămâie în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se adaugă în aragazul lent, împreună cu bulionul rămas, orezul și 1 linguriță. sare. Se amestecă, se acoperă și se gătește la foc mic până când puiul este gătit și orezul este fraged, 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Bulion
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
10
Scoateți puiul, amestecați pătrunjelul în orez și condimentați cu sare și piper. Împărțiți orezul pe 4 farfurii și acoperiți fiecare cu o bucată de pui; serviți imediat.