Piept De Pui La Grătar Cu Lămâie
Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 7 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 66 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei de măsline extravirgin, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piept de pui la grătar cu lămâie și cimbru, Piept De Pui Cu Cimbru De Lămâie La Grătar, și Piept De Pui La Grătar Cu Plante De Lămâie.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați la frigider 30 de minute, întorcându-vă ocazional.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Presărați puiul uniform cu sare și piper.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.