Piept De Pui La Cuptor Cu Crustă De Parmezan

Piept De Pui La Cuptor Cu Crustă De Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui copt cu crustă de parmezan. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 353 calorii, 56G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 146 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, jumătăți de piept de pui, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Piept De Pui La Cuptor Cu Parmezan, Piept De Pui Parmezan Dijon La Cuptor, și Piept De Pui Ranch Cu Parmezan La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați muștarul, cimbrul, 1/2 linguriță de sare și cayenne într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați pieptul de pui și întoarceți-l pentru a acoperi complet; deoparte. Într-un castron de mică adâncime, combinați parmezanul și panko. Dragați bucățile de pui din amestecul panko, acoperind uniform și puternic și apăsând acoperirea în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Puneți puiul pe un raft așezat peste o foaie de copt, pulverizați cu o explozie rapidă de spray de gătit și puneți foaia în mijlocul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți până când puiul este auriu și gătit, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de tăiere sau servire.
7
Fotografie realizată de Charles Masters
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista