Piept De Pui Fiert
Pieptul de pui fiert necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 273 calorii, 49G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Un amestec de frunze de dafin, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Shui Jiao (găluște de pui fiert), Pui Dublu Fiert, și Pui și orz fiert Cina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți toate ingredientele la fiert într-un cuptor olandez. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 până la 40 de minute sau până când ați terminat. Se răcește ușor puiul; îndepărtați și aruncați pielea și oasele. Tăiați carnea și depozitați în recipiente etanșe în congelator până la 3 luni. Se strecoară și se rezervă bulionul pentru a fi utilizat proaspăt sau congelat, dacă se dorește. Bulionul poate fi înghețat în recipiente etanșe.