Piept De Pui De Caise
Piept de pui de caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, sare și piper, caise și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma cerealele, puteți urma acest fel principal cu Cookie-urile cu Confetti de cereale ale lui Sunny ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui De Caise, Piept De Pui Cu Ghimbir De Caise, și Piept De Pui Scorțișoară-Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Într-un castron mic, amestecați cerealele, caisele și untul. Puneți jumătate din amestecul de cereale în centrul fiecărui piept de pui. Îndoiți puiul în jumătate orizontal peste umplutură; fixați cu scobitori.
Așezați într-o tigaie pătrată de 9 inci.
În cratița de 1 litru, încălziți conservele și sucul de lămâie la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când conservele sunt topite.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (170F). Condimentează după gust cu sare și piper.