Piept De Pui Curry
Pieptul de pui curry este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 178 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ulei de măsline, iaurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Cuscus Curry, Piept de pui cu umplutură de mere Curry, și Piept de pui curry cu aragaz lent și un cadou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°. într-un castron mic, amestecați iaurtul, uleiul, pudra de curry, pudra de chili, sucul de lămâie și usturoiul. Se condimentează cu sare. Aranjați puiul într-un vas de copt din sticlă pătrată de 8 inci, turnați amestecul de iaurt deasupra și întoarceți puiul pentru a acoperi.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul puiului citește 74°.
Lăsați să stea 5 minute și serviți.